27 coaches online • Server time: 12:11
Index Search Usergroups Profile
Log in
Recent Forum Topics goto Post Crowd funded teams &...goto Post The Jalapeño Popp...goto Post SWL Fringe Tourneys
SearchSearch 
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Adar



Joined: Aug 02, 2003

Post   Posted: Apr 18, 2010 - 19:26 Reply with quote Back to top

I tried searching for an answer but right now the java client is larger than my screen which mean that I cannot use the chat function and check some of the skills on skilled players.

_________________
Image
For all his rage, he's still just a rat in it's cage.
pythrr



Joined: Mar 07, 2006

Post   Posted: Apr 18, 2010 - 19:48 Reply with quote Back to top

are you using a netbook? (ie: tiny 10 inch screen?)

_________________
Image
Image
Rawlf



Joined: Jul 15, 2007

Post   Posted: Apr 18, 2010 - 19:55 Reply with quote Back to top

Did you read this? http://fumbbl.com/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15998
Grod



Joined: Sep 30, 2003

Post   Posted: Apr 18, 2010 - 20:52 Reply with quote Back to top

I have to say it:

Get a bigger screen!

_________________
I am so clever that sometimes I don't understand a single word of what I am saying.

Oscar Wilde
Adar



Joined: Aug 02, 2003

Post   Posted: Apr 18, 2010 - 20:59 Reply with quote Back to top

I have kinda solved it by moving the taskbar (the bottom thing with a windows sign) to the left side of the page while playing. Thereby I can hit the go for it button too.

pythrr wrote:
are you using a netbook? (ie: tiny 10 inch screen?)


13 inch laptop.

Rawlf wrote:
Did you read this? http://fumbbl.com/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15998


Thank you but that solution seem to be more troublesome than its worth. I only had trouble hitting go for it and writing in the chat. Ski

Grod wrote:
I have to say it:

Get a bigger screen!


I have actually had the same trouble on the largest screen I have seen so far. I think it had something to do with the widescreen settings.

_________________
Image
For all his rage, he's still just a rat in it's cage.
Dalfort



Joined: Jun 23, 2008

Post   Posted: Apr 18, 2010 - 21:02 Reply with quote Back to top

i had to move the task bar when i first played bec the client only just fit my screen, I just changed the res and it was solved Smile

_________________
Image

NAF Rankings
Gritter



Joined: Jun 29, 2006

Post   Posted: Apr 18, 2010 - 21:06 Reply with quote Back to top

I had exactly the same problem earlier this week when my new widescreen laptop arrived.
Taskbar is now on the right hand side of my screen which solved it, but ive also remembered to use keyboard shortcuts for GFI etc.
DanNeilson



Joined: Dec 22, 2006

Post   Posted: Dec 10, 2010 - 07:32 Reply with quote Back to top

Easy fix: right click your .exe file for the client in the directory, select properties --> compatibility tab --> run in 640 X 480 Screen resolution. your client will now always open in that resolution, then simply maximize the window or whatever you want to do with the size Razz
DanNeilson



Joined: Dec 22, 2006

Post   Posted: Dec 10, 2010 - 07:33 Reply with quote Back to top

Sorry for old thread bump :S I thought the forums on here were used more than once per month XD Aparently last post was April 28 :S
Stad



Joined: Aug 26, 2003

Post   Posted: Mar 09, 2011 - 03:00 Reply with quote Back to top

DanNeilson wrote:
Sorry for old thread bump :S I thought the forums on here were used more than once per month XD Aparently last post was April 28 :S


I have a wide screen as well and I get a window as well and it sees everything but the chat window entry part. I go to the jar directly and it seems to be a different screen from what I play in. Is this normal?
harvestmouse



Joined: May 13, 2007

Post   Posted: Mar 09, 2011 - 03:42 Reply with quote Back to top

Go to the control panel and open Java. After that click on the advanced tab, then click on the little + icon next to security, followed by clicking the little + icon next to general, then remove the tick from the box that says 'show sandbox warning banner'. Finally click 'apply' and 'ok', you should be good to go.
Prinz



Joined: Oct 01, 2005

Post   Posted: Mar 09, 2011 - 07:57 Reply with quote Back to top

Switch to small field.

_________________
Image"Canadians like it on top." Image"The MOST recognized name in violence..."
Stad



Joined: Aug 26, 2003

Post   Posted: Mar 10, 2011 - 05:08 Reply with quote Back to top

harvestmouse wrote:
Go to the control panel and open Java. After that click on the advanced tab, then click on the little + icon next to security, followed by clicking the little + icon next to general, then remove the tick from the box that says 'show sandbox warning banner'. Finally click 'apply' and 'ok', you should be good to go.


Yah I just saw that, sadly vista is hiding java from my control panel. I hope to change it in game or choose 2nd choice
Prinz



Joined: Oct 01, 2005

Post   Posted: Mar 10, 2011 - 06:23 Reply with quote Back to top

Just hit classic view.
This issue doesn't affect javabb though.

_________________
Image"Canadians like it on top." Image"The MOST recognized name in violence..."
Display posts from previous:     
 Jump to:   
All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 1.2 © 2003 PNphpBB Group
Credits