33 coaches online • Server time: 11:59
Index Search Usergroups Profile
Log in
Recent Forum Topics goto Post Break tackle Vs Stan...goto Post Guard vs MB on undea...goto Post Big Star Cauldron II...
SearchSearch 
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Christer



Joined: Aug 02, 2003

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 00:42
FUMBBL Staff
Reply with quote Back to top

I just pushed an update to the notes page editor which shows you a live preview of the note you're editing. I'm pretty sure this will help some of you bbcoders out fairly significantly.

As always, let me know if you find problems with this feature.
Wreckage



Joined: Aug 15, 2004

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 00:45 Reply with quote Back to top

Thanks, already noticed.. looks great.
Silent_Hastati



Joined: Nov 04, 2014

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 00:52 Reply with quote Back to top

Im noticing an issue in that the commented out bbcode doesn't seem to work properly, I've attached a comparison of the final result and the notes result below. Exact same block of code.

This especially causes issues when using \ then a line break for organizational purposes.

http://i.imgur.com/nAWTJJD.png

http://i.imgur.com/6MsiAQs.png
Christer



Joined: Aug 02, 2003

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 10:24
FUMBBL Staff
Reply with quote Back to top

The backslash issue seems like something I need to look into. Apparently I forgot something Smile

As for the rendering problem, that's likely because of the different widths of the containing blocks. Try clicking the "Switch Preview Layout" to make the preview stack below rather than be a column on the right.
Christer



Joined: Aug 02, 2003

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 10:58
FUMBBL Staff
Reply with quote Back to top

Hmm. I've been trying to reproduce the backslash problem, but can't seem to find a suitable example.

Could you provide a bbocde string that triggers the issue for me please?
mister__joshua



Joined: Jun 20, 2007

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 11:04
FUMBBL Staff
Reply with quote Back to top

Looks awesome. Great stuff.

_________________
"Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man." - The Dude

Mr. J's LRB7 / Forum
Christer



Joined: Aug 02, 2003

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 11:20
FUMBBL Staff
Reply with quote Back to top

Another update:

I fiddled around with the newline handling, and hopefully it will fix the issue for you. As I mentioned, I wasn't able to reproduce the problem but figured it was probably related to how newline characters are sent from various different systems.

With a bit of luck, it'll work fine again for you.
Kam



Joined: Nov 06, 2012

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 14:32 Reply with quote Back to top

mister__joshua wrote:
Looks awesome. Great stuff.


Seconded!

_________________
GLN 17 is out!
Image
mister__joshua



Joined: Jun 20, 2007

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 15:27
FUMBBL Staff
Reply with quote Back to top

I've noticed that now the Preview pane has been added you can no longer resize the box you're coding in. Is this deliberate? May be that I'll never need it, but normally I make the box as close to full-screen as I can when working on something. Smile

If it's one or the other though the Preview is much better Very Happy

_________________
"Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man." - The Dude

Mr. J's LRB7 / Forum
Christer



Joined: Aug 02, 2003

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 15:53
FUMBBL Staff
Reply with quote Back to top

Resizing of the editing box is a feature of your browser, not the site. I've done nothing to prevent resizing though, so it should still work as before.. Perhaps you need to switch to the stacked layout in your browser?
Stimme



Joined: Jun 30, 2013

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 15:56 Reply with quote Back to top

That's a handy feature, thanks!
mister__joshua



Joined: Jun 20, 2007

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 16:09
FUMBBL Staff
Reply with quote Back to top

Christer wrote:
Resizing of the editing box is a feature of your browser, not the site. I've done nothing to prevent resizing though, so it should still work as before.. Perhaps you need to switch to the stacked layout in your browser?


Ah, apologies. I didn't associate the 2 but I have just installed Windows 10 and haven't put Chrome back on yet Smile
mrt1212



Joined: Feb 26, 2013

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 18:10 Reply with quote Back to top

Christer is a genius!
Rbthma



Joined: Jan 14, 2009

Post   Posted: Aug 20, 2015 - 18:47 Reply with quote Back to top

Very handy! Thanks Christer Smile
Silent_Hastati



Joined: Nov 04, 2014

Post   Posted: Aug 22, 2015 - 02:20 Reply with quote Back to top

Christer wrote:
Another update:

I fiddled around with the newline handling, and hopefully it will fix the issue for you. As I mentioned, I wasn't able to reproduce the problem but figured it was probably related to how newline characters are sent from various different systems.

With a bit of luck, it'll work fine again for you.


Yeah it's working fine now. Probably fixed it.

Or maybe it didn't. Code is funny like that ain't it?
Display posts from previous:     
 Jump to:   
All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 1.2 © 2003 PNphpBB Group
Credits