18 coaches online • Server time: 04:39
* * * Did you know? Up until now, 1246024 players have died on the pitch.
Log in
Recent Forum Topics goto Post Are Assasins being b...goto Post Bar Brawl Feedbackgoto Post Vampire offensive st...
[L] [SWE] Strömstad Borderliners
"Kapten" Morgan Diageo#1 
Morgan föddes i en enkel fiskarfamilj med sina sju bröder och 3 systrar på Teneriffa(Kanarieöarna). Alla hans systrar blev nunnor och alla hans bröder, och han själv, motvilligt gick in i fiskaryrket.

I tonåren så hade dock Morgan tröttnat på allt vad fisk hette och sökte sig in till de större städernas hamnar för att ta jobb som sjöman på olika båtar. Det dröjde dock inte länge innan Morgans attityd väckt mer hårdförar sjöfarares intressen och han fick chansen som springpojk på ett piratskepp och jobbade sig snabbt uppått i hierarkin och efter bara ett år så var han en av kaptenens närmaste män tillsammans med Sallow och Ferrol Lynn.

Det var också under den här tiden han fann sitt stora intresse i alkoholhaltiga starkdrycker. Han lyckades även vinna en lite Ogre under en lyckad kväll med tärningsspel i en skum bar i en ännu skummare hamn. Han lyckades övertyga den dåvarande kapteten på skeppet att låta Morgan få behålla Ogren (som han sen döpte till Grogg) då den kunde användas till det hårdaste grovgörat då Grogg innan han fyllt 10 redan var över 2 meter lång och extremt stark

Kaptenen, som med tiden blivit en notorisk suput, satte mer vikt vid att hålla sig full än åt att borda andra skepp vilket resulterat att resten av besättningen med tiden blev fattigare och fattigare och medans de själva fick hålla sig till både vatten och bröd samtidigt som de såg kaptenen hålla sig välgödd med både god mat och dryck, resulterade i ett myteri och efter en hel del tumult där kaptenen blev mördad av en annan i besättningen, som också blev mördad, slog sig Morgan fram som ny kapten, och det med en hel del hjälp av Grogg, som ingen vågade sätta sig upp emot.

Morgan blev en populär kapten av flera anledningar. Han var smart, handlingskraftig och förstod vikten av att hålla besättningen nöjd då han av förklarliga skäl inte ville råka ut för ett nytt myteri. Han seglade norrut, där de andra fartygen var lättare att attackera och bytena större.

Turen tog dock slut under en missyckad attack mot vad som troddes vara ett vanligt handelsskepp, som i själva verket visade sig vara ett krigsskepp utsänt av Svenska flottan i avseende att sätta stopp för pirater. Striden var dock väldigt jämn, till stor del pga Grogg, och Morgans pirater såg ett ögonblick ut att vinna striden. Dock så inträffade det otänkbara och Grogg träffades av en kanonkula i huvudet och svimmade av och då de Svenska militärerna var på väg att döda den utslagne Grogg gav Morgan order om att ge upp och även om de blev tillfångatagna och straffet förmodligen skulle bli döden så hade han iallafall räddat Groggs liv.

Skeppet som Morgan och hans pirater nu satt fängslade på var nu på väg till Stockholm för att fänglsas, dömmas och forslas hem till sina ursprungsländer för att avtjäna sina straff men på västkusten så drabbades de av en hård storm och skeppet förlistes och nästan hela besättningen och dess fångar fick sätta livet till. Det var nu bara Morgan, Grogg, Sallow och Ferrol Lynn kvar av den ursprungliga besättningen och de sattes snabbt i Strömstad häkte i väntan på att hämtas av någon från huvudstaden. Tiden gick och ingen från huvudstaden visade något intresse av att hämta de fyra piraterna, eller andra fångar heller för den delen, så fick Morgan och de övriga ett erbjudande de inte kunde tacka nej till. Att gå med i Strömstad Borderliners eller dömmas till det straff de ursprungligen skulle fått efter förflyttning till huvudstaden.

Även om laget från början var otroligt splittrat med en blandning av galna sociopater, pirater och annat löst folk så har de övriga i laget anammat Morgan som deras inofficiella ledare på planen och även om han numera måste spela i laget (eller dö), så är han väldigt nöjd med straffet då han älskar livet som Blood Bowl spelare både på och utanför planen.

Övrig info:
Redan på sin första resa som pirat fick han smaka på något som kallades för Whiskey och det satte en så stor prägel att han började göra sina egna blandningar. En stor favorit bland hans besättning var något Morgan kallade för "grogg", som i princip kunde bestå av allting men som oftast var en blandning av en riktigt stark sprit samt någon sorts söt dryck. Bl.a. så döpte han "sin" ogre till Grogg.
Thrower 
MA
6
ST
3
AG
3
AV
8
G
13
R
136
B
25
P
4
F
1
Spp
23
Cp
2
Td
2
In
0
Cs
0
Mvp
3
Injuries
 
Skills
Sure Hands
Pass
Block
Dodge
Match performances
DateOpponentCpTDItCsMvpSpp
2017-04-18[SWE] Evil Geniuses000015
2017-05-10[SWE] Dödsdansen BK000015
2017-11-26[SWE] Evil Geniuses000015
2017-11-29[SWE] Birka Bruisers010003
2017-12-28[SWE] Nollberga SK010003
2018-01-03[SWE] Slant's BBQ100001
2018-01-17[SWE] We-No-Samurais100001