28 coaches online • Server time: 07:39
* * * Did you know? The player with the strongest arm is Cherrystone Hotpack with 5758 yards passed.
Log in
Recent Forum Topics goto Post Warpstone Open XIV T...goto Post NA Blackbox go go go...goto Post How to grow Fumbbl
[L] [SWE] Strömstad Borderliners
Anne Frank#3 
Att Anne var född med en silversked i munnen var knappast en överdrift då hon var enda dotter till Otto och Edith Judé(född Edith Frank), som vid dåtiden var den rikast familjen i Strömstad då de livnärde sig på guld och smyckesförsäljning, vilket var otroligt lukrativt och hon växte upp i en fin herrgård och föräldrarna hade redan då stakat ut hennes framtid att gå i deras fotspår. Men när Anne var i 10 års åldern så upptäckte hon att fadern hade en affär med den dåvarande Stadsfullmäktige Altdorf Hilters fru, men vågade inte avslöja det hela för sin mor. Modern förstod tidigt att något var väldigt fel men det tog några men på Annes 15års dag så blev affären känd för allmänheten och Annes mor tog livet av sig av ren skam.

Altdorf Hilter blev rasande och svor att hämnas på Otto Judé och hela hans släkt så Otto flydde staden med hela sin förmögenhet men Anne vägrade att följa med så hon började använda sig av sin mors barndomasnamn Frank och gick under jorden i Strömstad där hon på nätterna ägnade sig åt småstölder och inbrott för att få tag i mat. Altdorf, som styrde allt vad som hände i Strömstad mutade polischefen att ägna all sin kraft att hitta Anne och få henne att försvinna och få stopp på skvallret om skandalen. Polischefen i sin tur beslöt att använda sina mest skrupelfria poliser, tre bröder som redan var illa omtyckta för sina "arbetsmetoder" att hitta och göra sig av med Anne. Till saken hör att bröderna för större delen av befolkningen gick under namnet "nassarna" då de alla tre hade belags med näsor som var ganska grislika.

Anne hade lyckats hålla sig undan i över en månad när hon under en av sina nattliga vandringar råkade springa på bröderna som snabbt tog hand om henne och här hade historien om Anne varit slut om det inte varit för att de råkade springa rätt in i två personer som precis blivit utslängda från den lokala krogen "Ladan". Personerna var inga mindre än de Erick Rowan och Hauk Allsgaurd som direkt förstod vad som var på gång och valde att sätta stopp för Nassarnas planer och även om poliserna både var nyktra, beväpnade samt tränade att hantera brottslingar så blev proccessen både våldsam och kort då Erick och Hauk inte hade några problem att hantera de tre polisbröderna och om det inte hade varit för polisman Carl S Berg, som för tillfället inte var i tjänst, råkade vara i området och avbryta bråket och hålla de stridande från varandra länge nog tills andra poliser dök upp och satte Erick och Hauk i häkte. Anne däremot passade på att smita i villervallan.

Dagarna efteråt följdes av en turbulent tid för Strömstadborna då det uppdagades att både polischefen, samt ett flertal poliser OCH Altdorf Hilter åtalades för mutbrott men när allt lagt sig några dagar senare och både poliserna och den dåvarande stadsfullmäktigt begärts avsked och fängslats valde Anne att träda fram.

Hon åtalades och dömdes till ett halvårs straffarbete för bl.a. stöld och inbrott, och hade det inte varit för att hon drabbades av beskedet att hennes far rånmördats i Jönköpingstrakten så hade hon förmodligen bara avtjänat hennes straff och sen försökt att hitta sin far men nu hade hon förlorat allt. Så när hon fick höras o möjligheten att ingå i Strömstad Borderliners, samt att hon visste att både Erick och Hauk båda ingått i laget, så valde hon att acceptera erbjudandet.

Och ja, hon skriver dagbok!
Catcher 
MA
8
ST
2
AG
3
AV
6
G
12
R
94
B
5
P
-1
F
2
Spp
16
Cp
0
Td
4
In
0
Cs
2
Mvp
0
Injuries
n, -av
Skills
Catch
Dodge
Guard
Wrestle
Match performances
Date Opponent Cp TD It Cs Mvp Spp
2017-04-03 [SWE] We-No-Samurais 0 1 0 0 0 3
2017-04-06 [SWE] Fling i tre 0 0 0 1 0 2
2017-05-10 [SWE] Dödsdansen BK 0 0 0 1 0 2
2017-11-29 [SWE] Birka Bruisers 0 1 0 0 0 3
2018-01-03 [SWE] Slant's BBQ 0 2 0 0 0 6