48 coaches online • Server time: 16:06
* * * Did you know? The most deaths in a single match is 8.
Log in
Recent Forum Topics goto Post Welcome Newcomers - ...goto Post NBFL Season 22 Draft...goto Post SWL Season LXXV
[L] [SWE] Strömstad Borderliners
Hauk Aasgaard #5 
Hauk föddes nånstans uppe i norra Norge där både miljön och invånarna är av den kargare sorten och Hauk var inget undantag. Uppväxten bestod av en konstant kamp både mot naturen samt andra Norse-stammar.

Vid 15 års ålder så var han redan en fruktad slagskämpe både med och utan vapen och det var väl egentligen bara en tidsfråga innan han hade blivit en av ledarna i området. OM det inte vore för att han inte brydde sig om hierarkin eller politiken bakom kulisserna och sen hjälpte det kanske inte att han slog ihjäl den dåvarande hövdingens kusin i en dispyt om en get, och sen dessutom kallat hövdingen för "röv-svalg".

Hauk fängslades men lyckades rymma redan första natten. Hövdingen satte genast ihop ett uppbåd för att hitta och döda Hauk och visst hittade de honom men problemet var att Hauk inte var beredd att dö just där och då och han visste att hövdingen inte skulle ge upp så han lade sig i ett bakhåll och lyckades överraska så pass att han dödade två och skadade hövdingen så allvarligt att de inte kunde fortsätta.

Tyvärr så hade Hauk inget annat val än att fly landet då han aldrig skulle kunna få en fredad tillvaro i Norge då man inte bör försöka döda en hövding hursomhelst oavsett hur rätt man än har, så han tog sig ut ur Norge för att sen hamna i Strömstad.

Eftersom de enda färdigheter Hauk besatt var åt det mer våldsammare slaget så var tillgången på jobb i Strömstad obefinntlig så tanken var väl att ta sig längre in i landet men efter en blöt kväll i Strömstads enda krog "ladan" där han snabbt hamnade i bråk med en viss Erick Rowan som slutade med att de bägge blev utkastade och sen hamna i ett märkligt bråk med tre poliser som var i färd med att göra sig av med en kvinna kallad, Sanne Frank.

Händelsen slutade med att han hamnade i det lokala häktet och i väntan på dom så fick han höra om Strömstad Borderliners och Hauks framtid var redan säkrad.
Att få betalt för att leva rövare på planen och att om möjligt få dö i strid är för Hauk en Win-Win situation.

Blitzer 
MA
7
ST
3
AG
3
AV
8
G
15
R
10
B
73
P
-1
F
0
Spp
11
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
3
Mvp
1
Injuries
 
Skills
Block
Guard
Match performances
Date Opponent Cp TD It Cs Mvp Spp
2017-04-10 [SWE] Nollberga SK 0 0 0 1 0 2
2017-05-10 [SWE] Dödsdansen BK 0 0 0 2 0 4
2018-01-03 [SWE] Slant's BBQ 0 0 0 0 1 5