46 coaches online • Server time: 13:58
* * * Did you know? The best interceptor is Leena with 22 interceptions.
Log in
Recent Forum Topics goto Post quittersgoto Post World Cup 2019 Guide...goto Post Value of +AV
[L] [SWE] Strömstad Borderliners
Per Vertén#16 
Per Vertén skulle låta som en dålig ordvits om det inte vore för det faktum att det faktiskt är hans riktiga namn. Det lustiga ligger dock i att namnet passar honom perfekt.

Med en förkärlek för halvkassa skämt och raggningsrepliker som ofta hamnar under bältet gör att han skulle varit ganska jobbig att ha att göra med om det inte vore för det faktum att han inte är så korkad som han ger sken av.

"tyvärr" så har han inte bara ett väldigt välsmort munläder då hans händer är ännu snabbare och han är expert på kortspel, vilket även är anledningen till att han hamnade där han hamnade, nämligen Strömstad Häkte.

Han inte bara försökte, utan även lyckades, spela till sig väldigt betydande summor av flera av Strömstads makthavare som till slut fick nog och gick samman och såg till att Per blev åtalad för bl.a. stöld och bedrägeri.

Väl i rätten så fick han valet att fänglsas eller gå in i Strömstad Borderliners, och egentligen så är han väl ingen sportfantast men att sitta i fängelset är inte Pers melodi.
Lineman 
MA
5
ST
3
AG
3
AV
8
G
7
R
8
B
12
P
0
F
2
Spp
0
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
0
Mvp
0
Injuries
-ma, m
Skills
Match performances
Date Opponent Cp TD It Cs Mvp Spp