53 coaches online • Server time: 00:07
* * * Did you know? The best rusher is debog with 8704 rushing yards.
Log in
Recent Forum Topics goto Post Non-Standard Modelsgoto Post FLCA Seeks Gurus and...goto Post SWL Season LXXV
[L] [SWE] Strömstad Borderliners
Kenny Kvickrot#15 
Kevin må se ut som en person vars föräldrar är lite för mycket släkt för att det ska vara okej, men han är faktiskt helt normal. Normal betyder i den här världen nästan ingenting då kravet egentligen bara är synonymt med att kunna knyta sina egna skor, borsta sina tänder eller hur man använder en spade.

Det som gör att Kenny kan bli en bra Blood Bowl spelare är att han har en arbetsmoral långt uttöver det vanliga samt att han är envisare än ett helt knippe irriterade dvärgar med PMS.

Eftersom han är född och uppväxt i Strömstad så var han tvungen att söka sig utomsocknes för att försöka ta sig in i något blood bowl lag men efter bara två år av provspelningar i olika lag så fick han höra att hans hemstad hade startat ett nytt lag, Strömstad Borderliners, så tog han tillfället i akt att resa hem igen.

Väl hemma så behövde Borderliners en Mercenary lineman i en match mot De Galna Vetenskapsmännen och han fick chansen och det vsade sig vara så lyckosamt att han blev lagets bästa spelare och därför blev han även en permanent spelare i laget.
Lineman 
MA
6
ST
3
AG
3
AV
8
G
7
R
0
B
17
P
0
F
1
Spp
7
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
1
Mvp
1
Injuries
 
Skills
Wrestle
Match performances
Date Opponent Cp TD It Cs Mvp Spp
2017-12-14 [SWE] Galna Vetenskapsmän 0 0 0 1 1 7