106 coaches online • Server time: 23:10
* * * Did you know? Up until now, 1239530 players have died on the pitch.
Log in
Recent Forum Topics goto Post FUMBBL cup XVII: Pre...goto Post Games Miniatures : ...goto Post Blackbox Trophy S2 i...
[L] [SWE] Strömstad Borderliners
Vrål#2 
Man vet inte riktigt varför, och Vrål minns inte heller, men han kom vandrande ner ifrån bergen en vacker vårdag och bosatte sig under en stor ek, några kilometer norr om Strömstad. Det blev givetvis ett ganska stort rabalder då bönderna i närheten var oroliga att han skulle välta ladorna och äta upp boskapen så de samlade ihop ett stort uppbåd för att köra iväg den stora jätten.

Bönderna hade fått ihop ett femtiotal och medans de närmade sig jätten så skrek dom att han skulle ge sig av men till allas förvåning så brast jätten ut i gråt. "Ingen tycker om mig" & "jag har ju inte gjort nått" och liknande och stämingen bland bönderna ändrades och folk började tycka synd om han istället.

Några stod fast vid att de inte kan ha en oberäknelig stor jätte i området inte överhuvudtaget gick på fråga, men några började samtala med jätten. Det visade sig att han hette Vrål, trodde han, och att han inte åt människor, det visste han, och det bästa han visste var att skaffa sig nya vänner.

Bonden Klas i Bua, som hade passerat hundrastrecket för flera år sen, beslöt att ge han en chans. Dels för att han tyckte synd om Vrål men även för att han började bli för gammal för att sköta gården med allt vad det innebar.

Den efterkommande veckan så hade Vrål inte bara stadgat upp den lutande ladan, utan även fått upp ett nytt stängsel för korna, som han för övrig brukade prata med, men det mest anmärkningsvärda var att han egenhändigt hade slukat tre viltsvin och skrämt bort resten från området och i och med detta så blev han accepterad av de flesta bönder i området, men tyvärr inte alla.

Bara några månader senare så anlade någon en brand på gården och Vrål ansträngde sig till det yttersta för att rädda Klas och gården men det var förgäves. Allt brann ner till grunden och Vrål höll på att stryka med han också på grund av alla brännskador, men han överlevde tack vare den dåvarande lokala läkaren, Apotek-Arne.

Det hela slutade med att Vrål fick skulden för branden och skulle slängas i fängelse men tack vare Apotek-Arne så blev han dömd till att, så fort han var frisk nog att ta en plats i Strömstad Borderliners.
Ogre 
MA
5
ST
5
AG
2
AV
9
G
2
R
0
B
10
P
0
F
0
Spp
4
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
2
Mvp
0
Injuries
 
Skills
Mighty Blow
Thick Skull
Bone-head
Loner
Throw Team-Mate
Match performances
DateOpponentCpTDItCsMvpSpp
2018-01-17[SWE] We-No-Samurais000204