5
Semifinal i slutspelet i Svenska Ligan, säsong 27

Handikapp:
Extra Training

Snöstorm hela matchen gav dvärgarna en fördel eftersom de ändå aldrig passar bollen, samt sällan vill springa snabbare. Det är helt enkelt för jobbigt.

Tidigt i första halvlek blev LoUFC's gigantiska ogre skadad till dvärgarnas stora glädje. Grim sänkte honom och skulle ta ut ytterligare två spelare innan matchen var slut. Domaren väljer också att visa ut en människa, vilket kan tyckas vara orättvist eftersom dvärgarna kom undan med det. I övrigt blev första halvlek en klassisk dvärgcage där bollen promenerades in i sista rundan. Istället för ett OTT-försök av LoUFC skruvades klockan tillbaka en runda och de kunde efter visst besvär kvittera och läget var därmed farligt igen.

Andra halvan börjar LoUFC med bollen skyndar in med bollen till 2-1 på två drag. Dvärgar har nu 7 rundor på sig att peta in ett mål för OT, men får en blitz emot sig... illa illa. Turligt nog trillar dock bollen av planen så läget räddas helt. Med spelarövertag (11-9) och 7 rundor är det inga större problem att göra ett mål och samtigigt öka på spelarövertaget.

I OT får LoUFC börja med bollen, men med blott 6 spelare på planen så har de det tufft. De tvingas tillslut till ett utbrytningsförsök och hoppas på en fördelaktig thow-in om deras catcher åker ut i publiken, men har ingen tur där. Efter en riktigt hård hård match lyckas så Hockeyfrillorna peta in det avgörande målet.