1
37
40
-
Öppningsmatch och premiär i LÖBBL för de heta kvinnorna från Calmare som mötte ett lekfullt gäng med blodsugare. Matchen var blodig, även om vampyrerna till största delen skötte sig snyggt och höll inne med sina blodigaste lustar. Eftersom båda lagen var nybörjare avgjordes mycket av Nuffle, och snubblingar och fummel med bollen förekom på båda sidor planen, även om de starka och smidiga vampyrerna visade tjejerna ett och annat om hur man hanterar bollen.

Calientes lyckades hålla emot när vampyrerna gjorde en bra drive längs kanten i slutet av första halvlek efter 1-0, och trots en kravall som tog en av rundorna i andra halvleken hann de kämpa sig upp till ett avgörande 2-1 i slutsekunderna av matchen.

Calientes tränare hade satsat pengar på det egna laget hos Ogren bakom läktaren innan matchen och skrattar hela vägen till Ogre-banken.

-

#7 Thrallbik´s Cube – Pinched Nerve (MNG)
#14 Playtrhall-Do – Damaged Back (NI)
Match dag 1:
Framför oss såg vi Calmare Caliente från de Mexikanska amazonas skogarna(!?) härstammar de, iaf är det de vi tror, hala saker vars styrka är att de inte har någon styrka utan endast flyttar på sig och gömmer sig för en fight.

Det börjar okej när vi skickar vår Magic 8-Thrall att slå dem och det första som händer är att en av dem skadar sig allvarligt nog för att inte kunna fortsätta.
Vi känner oss nu väldigt nöjda och efter att CC väljer att omgrupera sig så ser Fimljen en lucka. Henrik går in och förvirrar motståndarna nog för att Børge ska få en chans att gå på bollbäraren. Det går bra men Børge blir i nästa runda stunnad och Edith skadar sig allvarligt, som tur är återhämtar hon sig!

De tär nu det går utför för familjen. En skrum bryter ut och CC kommer iväg med bollen. Henrik försöker rädda dagen men CC lyckas komma undan och gör dagens första TD.

När familjen stressar och försöker göra poäng i slutet på halvleken gå nåra tärningar emot dem och de blir stoppade.

I Halvlek två visar familjen vilken väloljad maskin de är. De genomför ett snyggt kortpassningspel och nästan dansar sig igenom CC´s försvar. För kviteringen.

Sen rasar det. CC Väljer att göra sönde inte en utan två thrallsaker vid nästa Kickoff och efter det har familjen inte riktigt möjlighet att hitta tillbaka till de flow de visat under matchen. I de sista skälvande minuterna har Børge 2 chanser att få ner CC´s bollbärare men misslyckas och CC kan göra 2-1 samtidigt som slutsignalen går.

BR Thrallsaker kommer lämna in en formell protest där de anser att slutsignalen gick innan CC kom över mållinjen men då vi såg CC lämna Tequilla till domaren innan matchen är vi rätt så säkra på att den kommer falla.