19
31
-

#9 Järvinen – Groin Strain (MNG)
En hård och mycket nöjaktig match där min motståndare spelade till sitt lags styrkor hela tiden. Han gjorde slut på mina rerolls blixtsnabbt och tvingade fram smått desperata spel. Tack vare en otursrunda från Krakarnas defense fick jag ett läge för ett lätt mål tidigt i första halvlek, en chans jag tog med tanke på den hårda press Krakarna utövade. Dessutom hade jag fått mitt mittfältsankare Ovaska KO på första blocken, så jag var mån om att få tillbaka honom i spel så fort som möjligt och matcha honom mot mördarsnigeln. Det gick tyvärr inte så (trollet stannade i KO-båset resten av matchen) och jag drog på mig en otursrunda i retur, något som bäddade för en enkel kvittering för nurgle-laget (trots att de blev värst drabbade av den värsta pitch invasion jag någonsin sett!).

I andra halvlek försökte jag hålla min motståndare till en långsam frammarsch, begränsad av mitt numerära underläge, tills jag misslyckades och släppte igenom tre pestigors i bakfältet. Vid det läget chansade jag på en lightning bolt på bollhållaren, men då jag inte kunde kapitalisera på det i den följande rundan tack vare snigeln (och AG4-rottern blev förtretligt inte ens stunned av blixten), plöjde Krakarna in 2-1 målet i turn 6. Jag fick en chans till utjämning via TTM, men vi lärde oss att disturbing presence är implementerat för TTM såväl som bollhantering i klienten, så det blev en fumlad goblin och resultatet 2-1 till Krakarna stod sig.

Click on the charts to toggle relative statistics.