-
-
-
-
Revolters tågade in på planen under mycket pompa och stohej. Ligan var redan vunnen, men de kunde inte slappna av ännu. Sista matchen mot Mössen kunde bli tung med extremt snabba Gutter Runners på andra sidan planen.

Domaren startar första perioden och bollen studsar ner på Revolters planhalva, de skrikande ungarna tar bollen och bjuder på fanservice genom matchens första pass. Råttorna rundar snabbt försvaret och omringar buren med Jehovas i mitten. Med lite krångel och grufs jämte bollen kan Revolters jobba sig runt råttorna och ge sig in på deras planhalva. Jehovas sätter en pass till Surges och surges kan lugnt lägga in bollen medans resten av laget uppmanar råttorna att ligga ner tills Surges nått fram.

Revolters kickar och oroar sig för Mössens otroligt snabba målmaskin, de plockar upp bollen men fumlar passen vilket avslutar första halvlek.

I andra halvlek får mössen bollen igen och denna gången sitter passen som den ska. Cheezus! sätter av mot Revolters endzone men blir lyckligtvis fälld av en uppmärksam hiss. Revolters kan återta bollen och bildar bur på mitten av planen. Denna gången kastar sig råttorna mot buren och ungarna i trappuppgången blir tvunga att lämna buren bakom sig för att kuta mot mål. En råtta, två råttor försöker fälla ungarna, men de är helt enkelt överallt. Gummit sätter fart och får en handover vid mållinjen där han kan traska in den.

Råttorna får avsparken och en taskig uppställning av Revolters gör att Cheezus! kan ducka igenom försvaret och snabbt dunka in 1-2.

2 rundor kvar på matchen och revolters får bollen, rakt ner i handen på William! Surges och Hissen sätter av men Hissen blir nedtrampad av Mousolini och Surges hårt checkad av en Storm vermin och en Gutter Runner. Gummit plockar bort Storm Verminen, Jehovas ger Surges bollen och surges duckar under armen på Gutter Runnern och sätter ett sista mål innan målvakten blåser av!

----------------------
Matchen kantades av turnovers för råttorna som hade extrem otur på många ställen i matchen. Revolters är dock nöjda och ser fram emot nästa säsong!