-
-
-
-
Med 2 hcp's emot såg det ut att kunna bli en riktigt tuff drabbning för ESR. Robban och Turken drabbades av akut matförgiftning precis innan matchstart och deras deltagande vart mkt osäkert. Turken drog sitt strå till stacken men Robban blev sittandes på dasset under hela matchen. En av KH's spelare såg dessutom att kunna käka taggtråd utan att det skulle kännas...

När Boffa Borko inte kunde komma till start såg det lite ljusare ut...tyvärr drabbades även Nanny av gamla krämpor. Men allt som allt såg ESR att chansen till seger i säsongens första match definitivt fanns där.

Kraftigt regn under matchens inledning gjorde att KH fipplade lite med klotet och ESR snabbt kunde kontra in ett ledningsmål tack vare Turken's snabba fötter. Vädret lättade och KH kunde forcera in kvitteringen efter ena kanten. I slutet av halvleken kunde dock ESR återta ledningen. Iom att ESR skulle börja med bollen i 2:a halvlek så såg det extra ljust ut.

Spelarna i ESR gjorde sitt jobb och utökade snabbt ledningen till 3-1. KH såg en strimma av hopp tändas när de gjorde 2-3 men ESR släckte den snabbt genom att göra 4-2 och sedan fortsätta med att snatta bollen och döda matchen genom att kliva in med 5-2.

Allt som allt en bra match. Lycka till i forts Artos.

Click on the charts to toggle relative statistics.