78 coaches online • Server time: 16:10
Index Search Usergroups Profile
Log in
Recent Forum Topics goto Post The Impossible Black...goto Post Improving Gamefindergoto Post normal roll!!
 
FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile 
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
mayhemzz22



Joined: Oct 31, 2011

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:07 Reply with quote Back to top

i am making a league and was wondering if it is possible to set up a division 1 and division 2 in the same group?

how is this done?

so far i have made a group with a league and have 8 members, i want to make it now so that anyone else who joins will be put into the bottom league.

how is this done?

Thanks for the help guys
harvestmouse



Joined: May 13, 2007

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:14 Reply with quote Back to top

You haven't tried creating a new div then......

You can run as many tournaments as you like in a group.
mayhemzz22



Joined: Oct 31, 2011

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:15 Reply with quote Back to top

so just make a new tourny and run it at the same time? how do i select which group members are in which group?

_________________
You Mad!?!
FUMBBL SMACK Sched VET CXXXII WINNER!!!
easilyamused



Joined: Jun 06, 2008

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:18
FUMBBL Staff
Reply with quote Back to top

https://fumbbl.com/help:CreateLeague that may help you. It should just be a case of picking which tourney each team goes in.

_________________
The bigger the risk the more your opponent will laugh when it all goes wrong Very Happy

British or British based? Check out the White Isle League!
mayhemzz22



Joined: Oct 31, 2011

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:21 Reply with quote Back to top

ok i have made a division called premier league and division 1.

What i was wondering is how i put teams in each 1 it is not in the help section

_________________
You Mad!?!
FUMBBL SMACK Sched VET CXXXII WINNER!!!
pythrr



Joined: Mar 07, 2006
Location: in a treee

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:25 Reply with quote Back to top

when u create league/div, you select the teams manually for the tourny that u are creating.

_________________
ImageImage
mayhemzz22



Joined: Oct 31, 2011

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:27 Reply with quote Back to top

ah ok so when i press start it allows me to select the teams i want for each division.

Thanks for all the help guys, very excited to get this season kicked off Smile

_________________
You Mad!?!
FUMBBL SMACK Sched VET CXXXII WINNER!!!
Display posts from previous:     
 Jump to:   
All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 1.2 © 2003 PNphpBB Group
Credits