25 coaches online • Server time: 07:50
Index Search Usergroups Profile
Log in
Recent Forum Topics goto Post SWL Season LVIIgoto Post FUMBBL CUP XIII: pre...goto Post A big red A
 
FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ProfileProfile 
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
mayhemzz22



Joined: Oct 31, 2011

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:07 Reply with quote Back to top

i am making a league and was wondering if it is possible to set up a division 1 and division 2 in the same group?

how is this done?

so far i have made a group with a league and have 8 members, i want to make it now so that anyone else who joins will be put into the bottom league.

how is this done?

Thanks for the help guys
harvestmouse



Joined: May 13, 2007

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:14 Reply with quote Back to top

You haven't tried creating a new div then......

You can run as many tournaments as you like in a group.
mayhemzz22



Joined: Oct 31, 2011

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:15 Reply with quote Back to top

so just make a new tourny and run it at the same time? how do i select which group members are in which group?

_________________
FUMBBL SMACK Sched VET CXXXII WINNER!!!
easilyamused



Joined: Jun 06, 2008

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:18
FUMBBL Staff
Reply with quote Back to top

https://fumbbl.com/help:CreateLeague that may help you. It should just be a case of picking which tourney each team goes in.

_________________
The bigger the risk the more your opponent will laugh when it all goes wrong Very Happy

British or British based? Check out the White Isle League!
mayhemzz22



Joined: Oct 31, 2011

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:21 Reply with quote Back to top

ok i have made a division called premier league and division 1.

What i was wondering is how i put teams in each 1 it is not in the help section

_________________
FUMBBL SMACK Sched VET CXXXII WINNER!!!
pythrr



Joined: Mar 07, 2006
Location: in a treee

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:25 Reply with quote Back to top

when u create league/div, you select the teams manually for the tourny that u are creating.

_________________
ImageImage
mayhemzz22



Joined: Oct 31, 2011

Post   Posted: Mar 21, 2012 - 11:27 Reply with quote Back to top

ah ok so when i press start it allows me to select the teams i want for each division.

Thanks for all the help guys, very excited to get this season kicked off Smile

_________________
FUMBBL SMACK Sched VET CXXXII WINNER!!!
Display posts from previous:     
 Jump to:   
All times are GMT + 1 Hour
Post new topic   Reply to topic
View previous topic Log in to check your private messages View next topic
Powered by PNphpBB2 1.2 © 2003 PNphpBB Group
Credits