45 coaches online • Server time: 23:56
* * * Did you know? The best scorer is Utep with 423 touchdowns.
Log in
Recent Forum Topics goto Post I don't understand p...goto Post Welcome Newcomers - ...goto Post FUMBBL vlog
Group managers: Codethulhu
<center><font size=3><b>Velkommen til PfD BloodBowl Beatdown (PBBB)</b></font></center>

<b><u>Tilmeldelse er åben indtil d. 3/7-06 kl. 18:00</b></u>

<b><u><font size=2>Regler for PBBB2:</font></u></b>

<b>Praktisk:</b>
1) Alle steder i reglerne hvor tid/dato er nævnt, er disse givet efter tiden og datoen iflg. Ulms ur.
2) Turneringsstart d. 3/7-06 kl. 18:00, tilmelding åben indtil dette tidspunkt
3) Hver runde varer en uge, fra mandag kl. 18:00 til mandag kl. 18:00. Kampe, som ikke er afgjort kl. 18:00 efter en uge bliver afgjort ved forfeit som beskrevet nedenfor.
4) Tilmelding kan ske ved at kontakte Ulm, helt i denne tråd: http://makephpbb.com/phpbb/viewtopic.php?t=84&start=30&postdays=0&postorder=asc&highlight=&mforum=pfantasydomeboa
5) En tilmelding skal indeholde coach navn, holdnavn og hold race. Ulm sørger for der bliver sendt en invitation til holdet snarest, hvorefter man kan acceptere den og joine gruppen.
6) Ved turneringsstart bliver alle hold i gruppen som har spillet kampe før fjernet, og alle hold som ikke har spillet nogen kampe endnu (dog max. 1 hold per coach) føjet til turneringen. Dette gælder kun for PBBB2, da erfarne hold kan overføres til PBBB3 (se nedenfor).

<b>Hold:</b>
1) 1 hold per coach
2) Alle LRB 4.0 hold tilladt. (Se denne link: http://fumbbl.com/help:OfficialRosters )
3) Hold skal være unranked og have spillet 0 kampe ved turneringsstart
4) Tilmeldte hold må ikke spille kampe uden for turneringen
4b) Hold, som gennemfører PBBB2 kan vidreføres til Champ. League i PBBB3, såfremt de ikke spiller nogen kampe uden for PBBB i mellemtiden
5) Der spilles om håneretten og æren

<b>Turneringen:</b>
1) Turneringen består af to dele: En cup i swiss format på 4-6 runder alt efter mængden af tilmeldte hold, efterfulgt af en knockout-turnering bestående af de 4 eller 8 "bedste" hold. (Igen, afhængeligt at mængden af deltagere).
2) Endeligt antal runder der spilles samt hold der går videre til finalerne afgøres ved turneringsstart på diktatorisk vis af Ulm
3) De hold som går videre til finalen afgøres ved antal points vundne i cuppens indledende runder. I tilfælde af to hold har lige mange points, går holdet med højest TR videre. Er holdene igen lige går holdet med højest Str videre.

<b>Kampe:</b>
1) Kampe spilles på fumbbl, gennem java bbowl klienten
2) Tilskuere er tilladt ved kampene, men disse må ikke kommunikere med spillerne ud over spectatorkommandoerne /boo, /cheer og /hurt. Diskussion af strategi, held, kommentarer m.m. med coaches under spil er strengt forbudt
3) Med mindre begge coaches er enige om det ved spilstart, er en spillers tur 4 min. Dvs. at når 4 minutters klokken ringer, trykker man ctrl+enter og afslutter øjeblikkeligt sin tur, selv om man stadig har spillere, der ikke har rykket.
4) Kampes resultat må ikke aftales indbyrdes mellem coashes. Det er heller ikke tilladt for coaches at aftale før spilstart ikke at bruge fouls.
5) Det ER tilladt at bruge freebooters, star players og wizards til sine kampe. Din modstander skal gøres opmærksom på du har dem inden spilstart, således han selv har chancen for at købe dem.

<b>Forfeiting:</b>
1) Hvis det kan bevises at en coach har gjort en aktiv indsats for at få spillet rundens kampe, uden den anden coach har responderet med alternative datoer kampene kan afholdes, vinder denne coach per default
2) Hvis ingen coaches eller begge coaches har gjort en aktiv indsats for at få spillet kampen uden held, bliver kampen afgjort ved at Ulm slår plat eller krone med en mønt, under de vidner som må være i stede i pfd på tidspunktets påsyn.

<b>Straf:</b>
Bliver en eller flere coaches taget i at bryde ovenstående regler kan Administrationen give følgende straffe:
1) Mundtlig eller skriftlig advarsel. Denne kan være enten privat eller offentlig
2) Tab af alle points fra en kamp
3) Tab af alle holdets akkumulerede points
4) Permanent eksklusion af holdet fra ligaen
5) Permanent eksklusion af coach og alle coachens hold fra ligaen
Straffens størrelse afhænger af hvilke regler der bliver brudt, samt disses grovhed.

<b>Regler:</b>
1) Regler kan ændres af Ulm uden varsel indtil turneringsstart
2) Regler kan ændres med en uges varsel af Ulm efter turneringsstart
3) I tilfælde, hvor reglerne i PBBB gruppen på Fumbbl ikke stemmer overens med reglerne på pfantasy domes forum, gælder reglerne i Fumbbl gruppen