#9 Displacer Beast – Dead (RIP)
#12 Harpy – Dead (RIP)
Akademins sångarskara vann matchen i Turn 1. Dom visste bara inte om det.

Dire Bear blir utvisad i första rundan. Goffmogg retunerar med 2 KO och 1 cas på foul. Vi blir totalt överkörda och omringade. Genom ett mirakel får vi iväg bollen och lyckas ändå göra en touchdown.

Men se det skulle vi inte ha gjort, för det bestraffades genom att i andra halvlek så får motståndarna domaren (trots att vi har 2 högre FF) och dom foular oss sönder och samman resten av den halvleken.
Sångarskaran har total dominans på planen, men dom är ändå inte speciellt snabba på att avancera. Till slut så bestämmer dom sig för att göra en touchdown men faller på målsnöret och bollen kastas in. Visserligen inte riktigt inom räckhåll men vi kan vara framme och störa lite. Inte för att vi gjorde någon skillnad och Sångarskaran sätter 1-1 innom kort. I totalt underläge ställer vi upp och i sin iver att slå oss sönder och samman så lämnar sångarskaran en öppning i sitt försvar. Kan vi klara en dodge och en blitz så har vi goda chanser till att faktiskt springa oss fria. Men våran chaos warrior stuper i backen det första han gör och den chansen blir ett gratis mål för sångarskaran.