38 coaches online • Server time: 01:21
* * * Did you know? The most valuable player is Thursdaynight Guitarclub with 89 MVPs.
Log in
Recent Forum Topics goto Post FUMBBLer of the Year...goto Post ARR Sprint results O...goto Post 4x4 Recruiting
[L] [SWE] Strömstad Borderliners
Carl S Berg#4 
Då Carl är son till en fjärde generationens son till en polis så var han i princip självskriven att gå in i samma linje och med tanke på hur han är som person så var valet helt rätt. Han är i princip uttryckslös och mer som en robot är en människa och kan varenda lag utantill och skulle aldrig ens drömma om att bryta en enda av dom, och att han sen behandlar alla likadant oavsett
vem det än är. Att han sen är stor, stark och helt orädd gör att han är den perfekta polisen.

Efter att ha arbetat i över 20 år som polis i Strömstad, var han lika populär bland den vanliga människan i Strömstad så var han lika opopulär bland högdjuren då Carl inte var rädd att trampa på några ömma tår för att sätta dit en smutsig tjänsteman eller ens en kollega i kåren, så med tanke på den bakgrunden så är det inte konstigt att han fick gå i förtid efter den stora skandalen.

Historien är ganska lång men för Carl så började den helt enkelt med att han var på sin favoritkrog, Ladan(Nu finns det iofs bara en krog i Strömstad men iallafall) och till saken hör att ladans besökare är av den mer råbarkade sorten och finare folk skulle inte drömma om att gör ett besök här.
Hursomhelst så blev det som vanligt handgemäng mellan några överförfriskade besökare, den här gången av bl.a Erick Rowan och Hauk Allsgaard. Carl hade precis hjälpt de lokala vakterna att kasta ut dessa då det strax efteråt blev ett riktigt rabalder utanför med fler folk inblandade.

Alla kunde se vilka som var inblandade, Erick, Hauk, tre väldigt impopulära poliser som brukade kallas "nassarna" samt Anne Frank. Då ingen annan vågade ge sig ut av rädsla för att bli inblandade så gav sig Carl ensam in i striden för att försöka få stopp på eländet.

Carl förstod direkt att poliserna hade försökt att göra något väldigt opassande med Anne och bara några minuter av totalt kaos så dök fler poliser upp och
övermannade Erick och Hauk för att ta de till häktet. Carl var av åsikten att de tre poliserna också skulle häktas men då han inte var i tjänst, samt berusad
och att han Anne hade lyckats att smita i bråket så vände de tre poliserna på historien och Carl hamnade i häktet han också.

Redan dagen efteråt så var skandalen ett faktum. Polischefen, som även han var mutad lyckades till en början hålla allting under mattan genom att påstå att Carl förmodligen var den som skull ha dödat Anne, som för tillfället var försvunnen. Allmänheten anade dock oråd och när Anne efter ett par dagar dök upp och berättade hela historien om att det egentligen vad stadsfullmäktige, Altdorf Hilter, polischefen samt ett flertal andra poliser och INTE Carl som var skurkarna i historien så var kaoset totalt i den lilla Staden.

Carl återfick sin tjänst men då han var trött på ryggdunkandet och smusslandet bland de högre cheferna i Strömstad, och när han fick höra att Strömstad Borderliners sökte spelare så tog han sin chans och sa upp sig som polis för att istället skipa rättvisa på planen, vilket passar han perfekt.
Blitzer 
MA
7
ST
3
AG
3
AV
8
G
12
R
45
B
66
P
0
F
0
Spp
21
Cp
0
Td
4
In
0
Cs
2
Mvp
1
Injuries
 
Skills
Block
Guard
Dodge
Match performances
DateOpponentCpTDItCsMvpSpp
2017-04-06[SWE] Fling i tre010018
2017-04-18[SWE] Evil Geniuses010105
2017-05-10[SWE] Dödsdansen BK010003
2017-11-19[SWE] Amfibiekompaniet010003
2018-12-09[SWE] Nollberga SK000102