67 coaches online • Server time: 17:01
* * * Did you know? The best interceptor is Leena with 22 interceptions.
Log in
Recent Forum Topics goto Post SWL Season LXXIVgoto Post BBCode Wondersgoto Post FUMBBL cup XVII: Pre...
[L] [SWE] Strömstad Borderliners
Ferrol Lynn#8 
Vid 46 års ålder så är Ferrol Lynn egentligen för gammal för Blood Bowl men med tanke på vägen hit och hur läget ser ut så hade han egentligen inget val än att gå in som en lineman i Strömstad Borderliners. Varför? jag ska berätta....

Ferrol föddes i Hobart, Australien och visade tidigt upp sitt intresse för vatten och båtar och då han var ganska oresonlig av sig redan då gjorde att när han fyllde 13 så tog han jobb som springschas på ett sitt första fartyg. När Ferrol var runt 20 så hade han jobbat på flera dussin olika fartyg och skepp och hans rastlöshet gjorde att han då sökte jobb på sitt första, och enda piratskepp.

Han trivdes bra och allt flöt på ganska bra men en dag så blev det myteri på skeppt och då den dåvarande kaptenen avsattes under dramatiska former och en viss Morgan Diageo klev in som kapten så valde han att följa den nya kaptenen och de blev snabbt goda vänner, och Ferrol har agerat lite som en mento eler rådgivare till den unge kaptenen.

Livet gick sin gilla gång ända tills de gick på en nit och anföll ett skepp ed militärer utsända för att tillfångata just Morgan Diageos pirater. De sattes i ett häkte i den lilla staden Strömstad och Ferrol hade egentligen accepterat sitt öde och var beredd att ta sitt straff, som förmodligen skulle bli döden då förslaget om att gå med i Strömstad Borderliners i utbyte mot strafflindring kom.

Han hade tänkt att avböja då han fick veta att Morgan Diageo, Sallow och tillochmed ogren Grogg hade valt att gå med i laget, då han ändrade sig för att än en gång följa sin kapten, även om underlaget är gräs och inte plank.
Lineman 
MA
6
ST
3
AG
3
AV
8
G
11
R
0
B
18
P
0
F
7
Spp
2
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
1
Mvp
0
Injuries
 
Skills
Match performances
DateOpponentCpTDItCsMvpSpp
2017-04-18[SWE] Evil Geniuses000102