15 coaches online • Server time: 05:47
* * * Did you know? The most casualties in a single match is 21.
Log in
Recent Forum Topics goto Post Value of +AVgoto Post quittersgoto Post Picon Expansion Proj...
[L] [SWE] Strömstad Borderliners
Ronny Bäver #11 
Ronny, och hans tvillingbror Sonny, är bägge uppväxta på en bondgård precis utanför Strömstad tillsammans med deras far, då deras mor dog vid deras födsel. Redan när de var väldigt små så kunde man märka att de inte var som andra barn. Dels så hade de svårt att hantera känslor, både sina egna och andras samt att de hade väldigt svårt att räkna ut konsekvenser av sina handlingar och att de inte riktigt kunde ta egna (bra) beslut.

De var däremot väldigt arbetsamma, ärliga och lojala och med tanke på att bröderna hade svårt med sina jämnåriga kamrater och att de behövdes mer på gården så tyckte fadern att skolan var onödig, och de fick sluta redan innan de börjat.

Tyvärr så dog fadern och bröderna var inte i stånd att hantera vare sig gård eller djur så staden tog över djuren medans gården bara fick förfalla under ett års tid innan den helt sonika brann ner, och bröderna blev hemlösa.

Bloodfeast hade dock hört talas om bröderna och tog sig ut till gården, som fortfarande pyrde på sina ställen, för att prata med bröderna och övertalade bröderna om att vara med på en tryout för Strömstad Borderliners och man märkte tidigt att de kanske inte var så bra på att ta egna beslut men de gick helt in för det som de för tillfället höll på med så Bloodfeast beslöt sig för att ta med bägge i det nystartade laget, och här är vi nu.
Lineman 
MA
5
ST
3
AG
3
AV
8
G
11
R
-1
B
30
P
2
F
3
Spp
7
Cp
1
Td
0
In
0
Cs
3
Mvp
0
Injuries
-ma, d, m
Skills
Wrestle
Match performances
Date Opponent Cp TD It Cs Mvp Spp
2017-04-18 [SWE] Evil Geniuses 1 0 0 0 0 1
2017-11-29 [SWE] Birka Bruisers 0 0 0 1 0 2
2017-12-14 [SWE] Galna Vetenskapsmän 0 0 0 2 0 4