27 coaches online • Server time: 08:07
* * * Did you know? The most casualties in a single match is 21.
Log in
Recent Forum Topics goto Post SWL Season LXXIVgoto Post Superstar Keeper of ...goto Post Team FUMBBL
[SWE] Strömstad Borderliners
Back to Team
"Kapten" Morgan Diageo#1 
Morgan föddes i en enkel fiskarfamilj med sina sju bröder och 3 systrar på Teneriffa(Kanarieöarna). Alla hans systrar blev nunnor och alla hans bröder, och han själv, motvilligt gick in i fiskaryrket.

I tonåren så hade dock Morgan tröttnat på allt vad fisk hette och sökte sig in till de större städernas hamnar för att ta jobb som sjöman på olika båtar. Det dröjde dock inte länge innan Morgans attityd väckt mer hårdförar sjöfarares intressen och han fick chansen som springpojk på ett piratskepp och jobbade sig snabbt uppått i hierarkin och efter bara ett år så var han en av kaptenens närmaste män tillsammans med Sallow och Ferrol Lynn.

Det var också under den här tiden han fann sitt stora intresse i alkoholhaltiga starkdrycker. Han lyckades även vinna en lite Ogre under en lyckad kväll med tärningsspel i en skum bar i en ännu skummare hamn. Han lyckades övertyga den dåvarande kapteten på skeppet att låta Morgan få behålla Ogren (som han sen döpte till Grogg) då den kunde användas till det hårdaste grovgörat då Grogg innan han fyllt 10 redan var över 2 meter lång och extremt stark

Kaptenen, som med tiden blivit en notorisk suput, satte mer vikt vid att hålla sig full än åt att borda andra skepp vilket resulterat att resten av besättningen med tiden blev fattigare och fattigare och medans de själva fick hålla sig till både vatten och bröd samtidigt som de såg kaptenen hålla sig välgödd med både god mat och dryck, resulterade i ett myteri och efter en hel del tumult där kaptenen blev mördad av en annan i besättningen, som också blev mördad, slog sig Morgan fram som ny kapten, och det med en hel del hjälp av Grogg, som ingen vågade sätta sig upp emot.

Morgan blev en populär kapten av flera anledningar. Han var smart, handlingskraftig och förstod vikten av att hålla besättningen nöjd då han av förklarliga skäl inte ville råka ut för ett nytt myteri. Han seglade norrut, där de andra fartygen var lättare att attackera och bytena större.

Turen tog dock slut under en missyckad attack mot vad som troddes vara ett vanligt handelsskepp, som i själva verket visade sig vara ett krigsskepp utsänt av Svenska flottan i avseende att sätta stopp för pirater. Striden var dock väldigt jämn, till stor del pga Grogg, och Morgans pirater såg ett ögonblick ut att vinna striden. Dock så inträffade det otänkbara och Grogg träffades av en kanonkula i huvudet och svimmade av och då de Svenska militärerna var på väg att döda den utslagne Grogg gav Morgan order om att ge upp och även om de blev tillfångatagna och straffet förmodligen skulle bli döden så hade han iallafall räddat Groggs liv.

Skeppet som Morgan och hans pirater nu satt fängslade på var nu på väg till Stockholm för att fänglsas, dömmas och forslas hem till sina ursprungsländer för att avtjäna sina straff men på västkusten så drabbades de av en hård storm och skeppet förlistes och nästan hela besättningen och dess fångar fick sätta livet till. Det var nu bara Morgan, Grogg, Sallow och Ferrol Lynn kvar av den ursprungliga besättningen och de sattes snabbt i Strömstad häkte i väntan på att hämtas av någon från huvudstaden. Tiden gick och ingen från huvudstaden visade något intresse av att hämta de fyra piraterna, eller andra fångar heller för den delen, så fick Morgan och de övriga ett erbjudande de inte kunde tacka nej till. Att gå med i Strömstad Borderliners eller dömmas till det straff de ursprungligen skulle fått efter förflyttning till huvudstaden.

Även om laget från början var otroligt splittrat med en blandning av galna sociopater, pirater och annat löst folk så har de övriga i laget anammat Morgan som deras inofficiella ledare på planen och även om han numera måste spela i laget (eller dö), så är han väldigt nöjd med straffet då han älskar livet som Blood Bowl spelare både på och utanför planen.

Övrig info:
Redan på sin första resa som pirat fick han smaka på något som kallades för Whiskey och det satte en så stor prägel att han började göra sina egna blandningar. En stor favorit bland hans besättning var något Morgan kallade för "grogg", som i princip kunde bestå av allting men som oftast var en blandning av en riktigt stark sprit samt någon sorts söt dryck. Bl.a. så döpte han "sin" ogre till Grogg.
Thrower 
MA
6
ST
3
AG
3
AV
8
G
12
R
133
B
22
P
4
F
1
Spp
23
Cp
2
Td
2
In
0
Cs
0
Mvp
3
Injuries
 
Skills
Sure Hands
Pass
Block
Dodge
Vrål#2 
Man vet inte riktigt varför, och Vrål minns inte heller, men han kom vandrande ner ifrån bergen en vacker vårdag och bosatte sig under en stor ek, några kilometer norr om Strömstad. Det blev givetvis ett ganska stort rabalder då bönderna i närheten var oroliga att han skulle välta ladorna och äta upp boskapen så de samlade ihop ett stort uppbåd för att köra iväg den stora jätten.

Bönderna hade fått ihop ett femtiotal och medans de närmade sig jätten så skrek dom att han skulle ge sig av men till allas förvåning så brast jätten ut i gråt. "Ingen tycker om mig" & "jag har ju inte gjort nått" och liknande och stämingen bland bönderna ändrades och folk började tycka synd om han istället.

Några stod fast vid att de inte kan ha en oberäknelig stor jätte i området inte överhuvudtaget gick på fråga, men några började samtala med jätten. Det visade sig att han hette Vrål, trodde han, och att han inte åt människor, det visste han, och det bästa han visste var att skaffa sig nya vänner.

Bonden Klas i Bua, som hade passerat hundrastrecket för flera år sen, beslöt att ge han en chans. Dels för att han tyckte synd om Vrål men även för att han började bli för gammal för att sköta gården med allt vad det innebar.

Den efterkommande veckan så hade Vrål inte bara stadgat upp den lutande ladan, utan även fått upp ett nytt stängsel för korna, som han för övrig brukade prata med, men det mest anmärkningsvärda var att han egenhändigt hade slukat tre viltsvin och skrämt bort resten från området och i och med detta så blev han accepterad av de flesta bönder i området, men tyvärr inte alla.

Bara några månader senare så anlade någon en brand på gården och Vrål ansträngde sig till det yttersta för att rädda Klas och gården men det var förgäves. Allt brann ner till grunden och Vrål höll på att stryka med han också på grund av alla brännskador, men han överlevde tack vare den dåvarande lokala läkaren, Apotek-Arne.

Det hela slutade med att Vrål fick skulden för branden och skulle slängas i fängelse men tack vare Apotek-Arne så blev han dömd till att, så fort han var frisk nog att ta en plats i Strömstad Borderliners.
Ogre 
MA
5
ST
5
AG
2
AV
9
G
2
R
0
B
10
P
0
F
0
Spp
4
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
2
Mvp
0
Injuries
 
Skills
Mighty Blow
Thick Skull
Bone-head
Loner
Throw Team-Mate
 
Anne Frank#3 
Att Anne var född med en silversked i munnen var knappast en överdrift då hon var enda dotter till Otto och Edith Judé(född Edith Frank), som vid dåtiden var den rikast familjen i Strömstad då de livnärde sig på guld och smyckesförsäljning, vilket var otroligt lukrativt och hon växte upp i en fin herrgård och föräldrarna hade redan då stakat ut hennes framtid att gå i deras fotspår. Men när Anne var i 10 års åldern så upptäckte hon att fadern hade en affär med den dåvarande Stadsfullmäktige Altdorf Hilters fru, men vågade inte avslöja det hela för sin mor. Modern förstod tidigt att något var väldigt fel men det tog några men på Annes 15års dag så blev affären känd för allmänheten och Annes mor tog livet av sig av ren skam.

Altdorf Hilter blev rasande och svor att hämnas på Otto Judé och hela hans släkt så Otto flydde staden med hela sin förmögenhet men Anne vägrade att följa med så hon började använda sig av sin mors barndomasnamn Frank och gick under jorden i Strömstad där hon på nätterna ägnade sig åt småstölder och inbrott för att få tag i mat. Altdorf, som styrde allt vad som hände i Strömstad mutade polischefen att ägna all sin kraft att hitta Anne och få henne att försvinna och få stopp på skvallret om skandalen. Polischefen i sin tur beslöt att använda sina mest skrupelfria poliser, tre bröder som redan var illa omtyckta för sina "arbetsmetoder" att hitta och göra sig av med Anne. Till saken hör att bröderna för större delen av befolkningen gick under namnet "nassarna" då de alla tre hade belags med näsor som var ganska grislika.

Anne hade lyckats hålla sig undan i över en månad när hon under en av sina nattliga vandringar råkade springa på bröderna som snabbt tog hand om henne och här hade historien om Anne varit slut om det inte varit för att de råkade springa rätt in i två personer som precis blivit utslängda från den lokala krogen "Ladan". Personerna var inga mindre än de Erick Rowan och Hauk Allsgaurd som direkt förstod vad som var på gång och valde att sätta stopp för Nassarnas planer och även om poliserna både var nyktra, beväpnade samt tränade att hantera brottslingar så blev proccessen både våldsam och kort då Erick och Hauk inte hade några problem att hantera de tre polisbröderna och om det inte hade varit för polisman Carl S Berg, som för tillfället inte var i tjänst, råkade vara i området och avbryta bråket och hålla de stridande från varandra länge nog tills andra poliser dök upp och satte Erick och Hauk i häkte. Anne däremot passade på att smita i villervallan.

Dagarna efteråt följdes av en turbulent tid för Strömstadborna då det uppdagades att både polischefen, samt ett flertal poliser OCH Altdorf Hilter åtalades för mutbrott men när allt lagt sig några dagar senare och både poliserna och den dåvarande stadsfullmäktigt begärts avsked och fängslats valde Anne att träda fram.

Hon åtalades och dömdes till ett halvårs straffarbete för bl.a. stöld och inbrott, och hade det inte varit för att hon drabbades av beskedet att hennes far rånmördats i Jönköpingstrakten så hade hon förmodligen bara avtjänat hennes straff och sen försökt att hitta sin far men nu hade hon förlorat allt. Så när hon fick höras o möjligheten att ingå i Strömstad Borderliners, samt att hon visste att både Erick och Hauk båda ingått i laget, så valde hon att acceptera erbjudandet.

Och ja, hon skriver dagbok!
Catcher 
MA
8
ST
2
AG
3
AV
7
G
11
R
94
B
5
P
-1
F
2
Spp
16
Cp
0
Td
4
In
0
Cs
2
Mvp
0
Injuries
n
Skills
Catch
Dodge
Guard
Wrestle
Carl S Berg#4 
Då Carl är son till en fjärde generationens son till en polis så var han i princip självskriven att gå in i samma linje och med tanke på hur han är som person så var valet helt rätt. Han är i princip uttryckslös och mer som en robot är en människa och kan varenda lag utantill och skulle aldrig ens drömma om att bryta en enda av dom, och att han sen behandlar alla likadant oavsett
vem det än är. Att han sen är stor, stark och helt orädd gör att han är den perfekta polisen.

Efter att ha arbetat i över 20 år som polis i Strömstad, var han lika populär bland den vanliga människan i Strömstad så var han lika opopulär bland högdjuren då Carl inte var rädd att trampa på några ömma tår för att sätta dit en smutsig tjänsteman eller ens en kollega i kåren, så med tanke på den bakgrunden så är det inte konstigt att han fick gå i förtid efter den stora skandalen.

Historien är ganska lång men för Carl så började den helt enkelt med att han var på sin favoritkrog, Ladan(Nu finns det iofs bara en krog i Strömstad men iallafall) och till saken hör att ladans besökare är av den mer råbarkade sorten och finare folk skulle inte drömma om att gör ett besök här.
Hursomhelst så blev det som vanligt handgemäng mellan några överförfriskade besökare, den här gången av bl.a Erick Rowan och Hauk Allsgaard. Carl hade precis hjälpt de lokala vakterna att kasta ut dessa då det strax efteråt blev ett riktigt rabalder utanför med fler folk inblandade.

Alla kunde se vilka som var inblandade, Erick, Hauk, tre väldigt impopulära poliser som brukade kallas "nassarna" samt Anne Frank. Då ingen annan vågade ge sig ut av rädsla för att bli inblandade så gav sig Carl ensam in i striden för att försöka få stopp på eländet.

Carl förstod direkt att poliserna hade försökt att göra något väldigt opassande med Anne och bara några minuter av totalt kaos så dök fler poliser upp och
övermannade Erick och Hauk för att ta de till häktet. Carl var av åsikten att de tre poliserna också skulle häktas men då han inte var i tjänst, samt berusad
och att han Anne hade lyckats att smita i bråket så vände de tre poliserna på historien och Carl hamnade i häktet han också.

Redan dagen efteråt så var skandalen ett faktum. Polischefen, som även han var mutad lyckades till en början hålla allting under mattan genom att påstå att Carl förmodligen var den som skull ha dödat Anne, som för tillfället var försvunnen. Allmänheten anade dock oråd och när Anne efter ett par dagar dök upp och berättade hela historien om att det egentligen vad stadsfullmäktige, Altdorf Hilter, polischefen samt ett flertal andra poliser och INTE Carl som var skurkarna i historien så var kaoset totalt i den lilla Staden.

Carl återfick sin tjänst men då han var trött på ryggdunkandet och smusslandet bland de högre cheferna i Strömstad, och när han fick höra att Strömstad Borderliners sökte spelare så tog han sin chans och sa upp sig som polis för att istället skipa rättvisa på planen, vilket passar han perfekt.
Blitzer 
MA
7
ST
3
AG
3
AV
8
G
11
R
45
B
61
P
0
F
0
Spp
19
Cp
0
Td
4
In
0
Cs
1
Mvp
1
Injuries
 
Skills
Block
Guard
Dodge
 
Hauk Aasgaard #5 
Hauk föddes nånstans uppe i norra Norge där både miljön och invånarna är av den kargare sorten och Hauk var inget undantag. Uppväxten bestod av en konstant kamp både mot naturen samt andra Norse-stammar.

Vid 15 års ålder så var han redan en fruktad slagskämpe både med och utan vapen och det var väl egentligen bara en tidsfråga innan han hade blivit en av ledarna i området. OM det inte vore för att han inte brydde sig om hierarkin eller politiken bakom kulisserna och sen hjälpte det kanske inte att han slog ihjäl den dåvarande hövdingens kusin i en dispyt om en get, och sen dessutom kallat hövdingen för "röv-svalg".

Hauk fängslades men lyckades rymma redan första natten. Hövdingen satte genast ihop ett uppbåd för att hitta och döda Hauk och visst hittade de honom men problemet var att Hauk inte var beredd att dö just där och då och han visste att hövdingen inte skulle ge upp så han lade sig i ett bakhåll och lyckades överraska så pass att han dödade två och skadade hövdingen så allvarligt att de inte kunde fortsätta.

Tyvärr så hade Hauk inget annat val än att fly landet då han aldrig skulle kunna få en fredad tillvaro i Norge då man inte bör försöka döda en hövding hursomhelst oavsett hur rätt man än har, så han tog sig ut ur Norge för att sen hamna i Strömstad.

Eftersom de enda färdigheter Hauk besatt var åt det mer våldsammare slaget så var tillgången på jobb i Strömstad obefinntlig så tanken var väl att ta sig längre in i landet men efter en blöt kväll i Strömstads enda krog "ladan" där han snabbt hamnade i bråk med en viss Erick Rowan som slutade med att de bägge blev utkastade och sen hamna i ett märkligt bråk med tre poliser som var i färd med att göra sig av med en kvinna kallad, Sanne Frank.

Händelsen slutade med att han hamnade i det lokala häktet och i väntan på dom så fick han höra om Strömstad Borderliners och Hauks framtid var redan säkrad.
Att få betalt för att leva rövare på planen och att om möjligt få dö i strid är för Hauk en Win-Win situation.

Blitzer 
MA
7
ST
3
AG
3
AV
8
G
12
R
11
B
63
P
-1
F
0
Spp
11
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
3
Mvp
1
Injuries
 
Skills
Block
Guard
Erick Rowan#6 
Erick är född och uppväxt i Eskilstuna, och som ensamt barn till en piga på en gård så var hans lott som födseln att bli en fattig bonddräng. Han arbetade på gården tills han var 14 år då hans mor dog och han blev arbetsbefriad. Han började då att gå från gård till gård för att utföra olika tillfälliga arbeten.

Han var och är fortfarande en person som uppskattar hårt arbete men som baksida på myntet har han ett hett temperament som gjort att han fått lämna gårdarna i förtid. 20 år senare så hamnade han i Strömstad som dräng på en gård och han hade precis fått sparken från ännu en gård i en dispyt med husbonden vilket resulterade i att husbondens haka fick ett plötsligt möte med Ericks högernäve.

Han hade precis tagit sig in till stadens lokala krog, Ladan, där han snabbt hamnade i bråk med en viss Hauk, nyanländ till staden, vilket resulterade i att bägge blev utslängda. Väl utanför så råkade de i luven på en polispatrull som var i färd med att arrestera Sanne Frank, och arrestering var ett faktum.

Efter några dagar i Häktet, blev han dömd till 1 års straffarbete för misshandel både på sin förra arbetsgivare samt våld mot tjänsteman, eller alternativt gå med i det nystartade Blood Bowl laget, Strömstad Borderliners, och valet var lätt.
Blitzer 
MA
7
ST
3
AG
3
AV
8
G
12
R
50
B
49
P
7
F
0
Spp
32
Cp
2
Td
4
In
0
Cs
4
Mvp
2
Injuries
 
Skills
Block
Guard
Mighty Blow
Tackle
 
Sallow #7 
Sallow växte upp i en liten by i västra Senegal och hade förmodligen levt där än om det inte vore för att när han var i 20 års åldern så blev hans by anfallen av slavhandlare och Sallow blev tillfångatagen. Alla äldre än 30 och yngre än 10 dödades, medans resten fördes ombord på ett slavskepp för att sedan säljas i nån suspekt hamn i rikare länder i väst.

Skeppet blev under färd bordat av Morgan Diageo och hans pirater, som i sin tur dödade alla slavhandlare och gav fångarna/slavarna ett ultimatum. Antingen gå med i besättningen eller lämnas av vid närmsta ö. Även om många slavar valde att gå iland så förstod Sallow att de var otroligt långt hemmifrån och även om de skulle klara färden tillbaka så, vad hade han att återvända till? En öde by och ingen släkting i livet, gjorde att han valde att gå med i besättningen.

Han fann livet som pirat tämligen bra, och han visade sig vara en bra besättningsman som både slogs och arbetade hårt och han blev en bra vän med kaptenen.

Några år senare så gick allt snett då en vanlig bordning av ett annat skepp visade sig bli en katastrof då skeppet visade sig vara ett skepp med soldater utsända för att just tillfånga Morgan Diageo. Efter en kort strid så gav Morgan upp och Sallow gjorde detsamma, och de hamnade i häktet i den lilla staden Strömstad i väntan på dom och straff.

Straffet skulle förmodligen bli döden och när Morgan och övriga pirater fick ett erbjudande att gå med i stadens nyskapade Blood Bowl lag, Strömstad Borderliners och samtidigt få leva gjorde att när kaptenen gick med i laget så var valet enkelt för Sallow, som också följde sin kapten in i laget.

Edit: Sallow förklarades kliniskt död i sin första match (mot We-No-Samurais), men Mr.Miyagi lyckades att få liv honom igen med hjälp av två meter silvertejp, en näve kaustiksoda och fyra deciliter absinth.
Blitzer 
MA
7
ST
3
AG
3
AV
8
G
12
R
21
B
74
P
0
F
0
Spp
39
Cp
0
Td
2
In
0
Cs
9
Mvp
3
Injuries
 
Skills
Block
Guard
Mighty Blow
Tackle
Ferrol Lynn#8 
Vid 46 års ålder så är Ferrol Lynn egentligen för gammal för Blood Bowl men med tanke på vägen hit och hur läget ser ut så hade han egentligen inget val än att gå in som en lineman i Strömstad Borderliners. Varför? jag ska berätta....

Ferrol föddes i Hobart, Australien och visade tidigt upp sitt intresse för vatten och båtar och då han var ganska oresonlig av sig redan då gjorde att när han fyllde 13 så tog han jobb som springschas på ett sitt första fartyg. När Ferrol var runt 20 så hade han jobbat på flera dussin olika fartyg och skepp och hans rastlöshet gjorde att han då sökte jobb på sitt första, och enda piratskepp.

Han trivdes bra och allt flöt på ganska bra men en dag så blev det myteri på skeppt och då den dåvarande kaptenen avsattes under dramatiska former och en viss Morgan Diageo klev in som kapten så valde han att följa den nya kaptenen och de blev snabbt goda vänner, och Ferrol har agerat lite som en mento eler rådgivare till den unge kaptenen.

Livet gick sin gilla gång ända tills de gick på en nit och anföll ett skepp ed militärer utsända för att tillfångata just Morgan Diageos pirater. De sattes i ett häkte i den lilla staden Strömstad och Ferrol hade egentligen accepterat sitt öde och var beredd att ta sitt straff, som förmodligen skulle bli döden då förslaget om att gå med i Strömstad Borderliners i utbyte mot strafflindring kom.

Han hade tänkt att avböja då han fick veta att Morgan Diageo, Sallow och tillochmed ogren Grogg hade valt att gå med i laget, då han ändrade sig för att än en gång följa sin kapten, även om underlaget är gräs och inte plank.
Lineman 
MA
6
ST
3
AG
3
AV
8
G
11
R
0
B
18
P
0
F
7
Spp
2
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
1
Mvp
0
Injuries
 
Skills
 
Albin Dersson#9 
När Stromstad Borderliners hade avslutat andra säsongen så beslutades det att laget behövde en extra lineman och de fick faktiskt hela tio sökanden. Tyvärr så föll en bort för att han var blind och två för att de var för gamla, och det blev inte bättre när första träningen skulle ske. Tre stycken visade sig vara såpass rädda för att få ont att de sprang åt andra hållet, men av de kvarvarande fyra så var det Albin som visade sig vara den absolut bäst lämpade för rollen som orädd lineman.

Annars så är det inget speciellt med Albin alls. Han i 20 års åldern och gillar att fiska, flyga drake samt långa skogspromenader. Hans favoritfärg är marinblå och det enda han inte gillar är blodpudding, men å andra sidan, vem gör det?
Lineman 
MA
6
ST
3
AG
3
AV
8
G
0
R
0
B
0
P
0
F
0
Spp
0
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
0
Mvp
0
Injuries
 
Skills
Sonny Bäver #10 
Sonny, och hans tvillingbror Ronny, är bägge uppväxta på en bondgård precis utanför Strömstad tillsammans med deras far, då deras mor dog vid deras födsel. Redan när de var väldigt små så kunde man märka att de inte var som andra barn. Dels så hade de svårt att hantera känslor, både sina egna och andras samt att de hade väldigt svårt att räkna ut konsekvenser av sina handlingar och att de inte riktigt kunde ta egna (bra) beslut.

De var däremot väldigt arbetsamma, ärliga och lojala och med tanke på att bröderna hade svårt med sina jämnåriga kamrater och att de behövdes mer på gården så tyckte fadern att skolan var onödig, och de fick sluta redan innan de börjat.

Tyvärr så dog fadern och bröderna var inte i stånd att hantera vare sig gård eller djur så staden tog över djuren medans gården bara fick förfalla under ett års tid innan den helt sonika brann ner, och bröderna blev hemlösa.

Bloodfeast hade dock hört talas om bröderna och tog sig ut till gården, som fortfarande pyrde på sina ställen, för att prata med bröderna och övertalade bröderna om att vara med på en tryout för Strömstad Borderliners och man märkte tidigt att de kanske inte var så bra på att ta egna beslut men de gick helt in för det som de för tillfället höll på med så Bloodfeast beslöt sig för att ta med bägge i det nystartade laget, och här är vi nu.

Lineman 
MA
6
ST
3
AG
3
AV
8
G
11
R
4
B
25
P
0
F
1
Spp
9
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
2
Mvp
1
Injuries
 
Skills
Wrestle
 
Ronny Bäver #11 
Ronny, och hans tvillingbror Sonny, är bägge uppväxta på en bondgård precis utanför Strömstad tillsammans med deras far, då deras mor dog vid deras födsel. Redan när de var väldigt små så kunde man märka att de inte var som andra barn. Dels så hade de svårt att hantera känslor, både sina egna och andras samt att de hade väldigt svårt att räkna ut konsekvenser av sina handlingar och att de inte riktigt kunde ta egna (bra) beslut.

De var däremot väldigt arbetsamma, ärliga och lojala och med tanke på att bröderna hade svårt med sina jämnåriga kamrater och att de behövdes mer på gården så tyckte fadern att skolan var onödig, och de fick sluta redan innan de börjat.

Tyvärr så dog fadern och bröderna var inte i stånd att hantera vare sig gård eller djur så staden tog över djuren medans gården bara fick förfalla under ett års tid innan den helt sonika brann ner, och bröderna blev hemlösa.

Bloodfeast hade dock hört talas om bröderna och tog sig ut till gården, som fortfarande pyrde på sina ställen, för att prata med bröderna och övertalade bröderna om att vara med på en tryout för Strömstad Borderliners och man märkte tidigt att de kanske inte var så bra på att ta egna beslut men de gick helt in för det som de för tillfället höll på med så Bloodfeast beslöt sig för att ta med bägge i det nystartade laget, och här är vi nu.
Lineman 
MA
5
ST
3
AG
3
AV
8
G
10
R
-1
B
28
P
2
F
3
Spp
7
Cp
1
Td
0
In
0
Cs
3
Mvp
0
Injuries
-ma
Skills
Wrestle
Sjunde Svan#12 
Sjunde härstammar i rakt nedstigande led ifrån den legendariske Gunde Svan, och precis som Gunde har alla söner i efterkommande generationer sysslat med olika extrema sporter.

Sjunde är som namnet antyder, generation nummer sju, och precis som sina förfäder har han valt att syssla med någon extremsport och i Sjundes fall så blev det Blood Bowl.

Motto: Ingenting är omöjligt!!!
Lineman 
MA
6
ST
3
AG
3
AV
8
G
9
R
0
B
17
P
0
F
5
Spp
0
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
0
Mvp
0
Injuries
m
Skills
 
Kenny Kvickrot#15 
Kevin må se ut som en person vars föräldrar är lite för mycket släkt för att det ska vara okej, men han är faktiskt helt normal. Normal betyder i den här världen nästan ingenting då kravet egentligen bara är synonymt med att kunna knyta sina egna skor, borsta sina tänder eller hur man använder en spade.

Det som gör att Kenny kan bli en bra Blood Bowl spelare är att han har en arbetsmoral långt uttöver det vanliga samt att han är envisare än ett helt knippe irriterade dvärgar med PMS.

Eftersom han är född och uppväxt i Strömstad så var han tvungen att söka sig utomsocknes för att försöka ta sig in i något blood bowl lag men efter bara två år av provspelningar i olika lag så fick han höra att hans hemstad hade startat ett nytt lag, Strömstad Borderliners, så tog han tillfället i akt att resa hem igen.

Väl hemma så behövde Borderliners en Mercenary lineman i en match mot De Galna Vetenskapsmännen och han fick chansen och det vsade sig vara så lyckosamt att han blev lagets bästa spelare och därför blev han även en permanent spelare i laget.
Lineman 
MA
6
ST
3
AG
3
AV
8
G
4
R
0
B
6
P
0
F
0
Spp
7
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
1
Mvp
1
Injuries
 
Skills
Wrestle
Per Vertén#16 
Per Vertén skulle låta som en dålig ordvits om det inte vore för det faktum att det faktiskt är hans riktiga namn. Det lustiga ligger dock i att namnet passar honom perfekt.

Med en förkärlek för halvkassa skämt och raggningsrepliker som ofta hamnar under bältet gör att han skulle varit ganska jobbig att ha att göra med om det inte vore för det faktum att han inte är så korkad som han ger sken av.

"tyvärr" så har han inte bara ett väldigt välsmort munläder då hans händer är ännu snabbare och han är expert på kortspel, vilket även är anledningen till att han hamnade där han hamnade, nämligen Strömstad Häkte.

Han inte bara försökte, utan även lyckades, spela till sig väldigt betydande summor av flera av Strömstads makthavare som till slut fick nog och gick samman och såg till att Per blev åtalad för bl.a. stöld och bedrägeri.

Väl i rätten så fick han valet att fänglsas eller gå in i Strömstad Borderliners, och egentligen så är han väl ingen sportfantast men att sitta i fängelset är inte Pers melodi.
Lineman 
MA
6
ST
3
AG
3
AV
8
G
4
R
8
B
5
P
0
F
1
Spp
0
Cp
0
Td
0
In
0
Cs
0
Mvp
0
Injuries
 
Skills