22 coaches online • Server time: 12:02
* * * Did you know? The highest combined winnings in a single match is 250000.
Log in
Recent Forum Topics goto Post Blood Bowl 2024 Edit...goto Post Secret Stunty Cup - ...goto Post Convince a friend to...

Tja, vad ska man säga.
Jag lyckades inte med så mycket så det var aldrig någon fråga om vem som skulle vinna och vem som skulle förlora.

Väl spelat Marley och grattis till vinsten.

Dock kan jag inte låta bli att undra hur matchen hade sett ut om du inte hyrt in Luthor Von Drakenborg, just med tanke på att han gjorde två målpass och två stycken avgörande blocks.

-
Necrophilerna kom laddade till max. Inhyrd för dagen var den beryktade Count von Drakenborg.

Von Drakenborg kom att bli direkt matchavgörande med sina 2 målgivande passningar samt en tackling på dvärgarnas bollhollare som resulterade i att Jack Hammer (som för övrigt gick upp på 3:e plats som målgörare för tournament-undeads via sina 2 mål i matchen) kunde gå och plocka upp bollen och sedan bli knuffad in i målet.

Det första målet kom i turn 2 efter att dönickarna fått för sig att de var alver och lyckats med två passningar (en i första turnen) och ett mönsteranfall var ett faktum.

Mål två kom efter att von Drakenborg blitzat bollhållaren och Jack Hammer plockade upp bollen och blev sedan knuffad in i målområdet.

2-0 stod sig i paus och Necrophilerna kände sig segervissa. De var otroligt laddade i första halvlek och behövde använda sin första re-roll först i turn 7.

3-0 Målet kom efter att dvärgarna misslyckats med att dodga in i målområdet på 3+ i turn 5. Bollen plockades upp, gavs till von Drakenborg som passade Will Humping som kunde stanna på mållinjen och ta emot massornas jubel innan han i sista turnen klev över mållinjen.

Som vanligt bryr sig våra fans inte om resultatet. Vinst av ligan första året i högsta serien imponerar föga då man inte lyckas döda en enda dvärg.

Inför matchen hade Roland Nilsson (återupplivad från matchen mot Legends of UFC) fått bli förpassad till coach för att undvika två handicapp emot oss. Att han för övrigt hade komplex i duschrummet bidrog föga.

Tack för matchen Rampage. Väl spelat, otur bara med dödsfallen i semin.

Click on the charts to toggle relative statistics.