38
-

#6 Mr Muscle – Dead (RIP)
#11 Sopan – Dead (RIP)
Första förlusten mot Jeppan kändes ändå som en seger. Visst var det två rookie gobbos som dog men jag klarade mig från allvarliga perms på mina värdefulla Ogres. Drog också in 60k i kassan. Ny rr samt klarat skillslag.

Jag vill inte påstå att Jeppan var värd vinsten : ) kanske skulle det ha blivit oavgjort. Jag körde över honom i första men hans jädra 1d blockar stoppade tåget sen när det väl gällde så fick ngen upp bollen.

Grattis till segern, den första mot mig som sagt. Fast vid en andra eftertanke så var han visst värd den. Efter så många försök och ska jag sen gnälla på tärningar. He he he då skulle Pirog se mig. Mina Ogres hade typ 65% i luck mot honom senast. Grattis till segern och se nu till att foula sönder de andra.

3
En enkel seger mot en taktiskt sämre motståndare. Jag feintade och lurades i första halvlek så Magan blev alldeles blek. Mina spelare vilade upp sig i KObåset.

I andra halvlek bonkar jag ner hans uppblåsta dopingmonster och promenerar prydligt in 1-0.

SerXes blir man of the match och lär sig att multiblocka. Han åldras tyvärr men vad gör lite mindre smidighet (-AG).